Toezichthouder: Veiligheidstoezichthouder

Deze zorgt ervoor dat er meer controle en toezicht plaatsvindt wat zal leiden tot een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. De ruime ervaring en kennis van onze veiligheidstoezichthouders maakt het verschil op de werkvloer.Brandwacht : Specialisten Brand- en Veiligheidswacht

Een professionele veiligheidsmedewerker kunt u inschakelen om hiermee beide kwalificaties te verkrijgen. Ons ervaren personeel is gecertificeerd en gekwalificeerd als brandwacht en veiligheidswacht.
Naast het waarborgen van veiligheid binnen uw bedrijf, draagt het ook bij aan de planning en flexibiliteit binnen uw organisatie.

Veiligheidskundige HVK, MVK en PA

Alle aspecten en onderdelen van veiligheid op de werkvloer worden door onze veiligheidskundige gecoördineerd en gecontroleerd. Evenals het opstellen en aanpassen van het Veiligheids- Gezondheids- en Milieuplan.

Certificering : Kwaliteit en Veiligheid

R&B Veiligheid B.V. is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van arbeidsveiligheid in alle branches.

Voor elk bedrijf is het van belang om bij dagelijkse activiteiten over veiligheid te denken en veilig te werken. Dit om zoveel mogelijk ongevallen en bijna ongevallen te voorkomen. Ook voor uw bedrijf. Voorkomen is beter dan genezen. U als bedrijf dient in staat te zijn om risico’s te herkennen. Elk risico kan bestreden worden met een daarvoor op maat gemaakt veiligheidsplan.